top of page

De reis naar je zonnevlechtchakra om je innerlijk vuur aan te wakkeren!

Gebaseerd op de online vrouwencirkel met het thema: Zonnevlechtchakra deel ik graag onderstaande meditatie en journaling prompts met jou.

Voordat je start met dit me-time moment, wil ik jou uitnodigen om het jou zo comfortabel mogelijk te maken. Neem er een dekentje, theetje, iets lekkers bij en ga lekker comfortabel zitten. Vergeet zeker ook niet om je schrijfgerief en een kaarsje bij de hand te hebben.


Als allereerste wil ik je vragen om een kaars aan te steken. Heel bewust, denk even na over je intentie van dit me-time moment en fluister dit dan zachtjes tegen de kaars. Dit kan zowel hardop of gewoon stilletjes in jezelf, wat voor jouw comfortabel aanvoelt!


Maak je vervolgens klaar om naar de meditatie te luisteren, waarin ik je mee op reis neem naar je zonnevlechtchakra.


Neem je journal of wat schrijfpapier bij en noteer wat naar boven komt na deze meditatie.

(neem even de tijd om te schrijven)


Vervolgens wil ik jou uitnodigen om te gaan flowschrijven. De bedoeling is om gewoon alles op te schrijven wat er in jou opkomt, zonder er al te veel over na te denken en vooral om te blijven schrijven. Zet je timer op 10 of 20 min (afhankelijk hoeveel tijd je hiervoor wil nemen) en begin te schrijven.


Je kan je laten inspireren door de volgende vragen:

  • Hoe kan ik mijn innerlijk vuur harder laten branden?

  • Heb ik voldoende zelfdiscipline getoond de afgelopen periode?

  • Ben ik veel in mijn mannelijke energie geweest of net te weinig?

  • Maak ik mijn eigen keuzes of laat ik mij vaak leiden door de mening anderen?

  • Heb ik een realistisch zelfbeeld of speelt mijn ego me soms te parten?

  • Hoe staat het met mijn zelfvertrouwen?

  • Ben ik veel bezig geweest met wat andere over mij denken of van mij vinden?

  • Durf ik mijn ruimte in te nemen?

  • Heb ik mezelf in een slachtofferrol geplaatst de afgelopen periode?

  • Wat is het dat ik hier op aarde wil realiseren? Welke acties kan ik hiervoor ondernemen?

(neem even de tijd om te schrijven)


Indien je dit wenst kan je dit ritueel afsluiten door een inzichtkaart te trekken.

Hierna wil ik jou uitnodigen om heel bewust je kaars terug uit te blazen, voel hoe jij jouw innerlijk vuur ontwaakt hebt en denk nog even aan je intentie die je gezet hebt voor dit ritueel.


Bedank jezelf en het is tijd om jouw innerlijk vuur verder te laten verspreiden 🧡


Veel liefs!

Melissa (@dewegnaarmezelf)


Ps. Je bent altijd welkom om eens een proefcirkel mee te doen, de data vind je terug op de home-pagina van deze website en je kan jou inschrijven via onderstaande knop (deelnemen kan vanaf 15 euro).30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page